Producten

Dr. Baumann


De producten van Dr. Baumann bevatten uitsluitend natuurlijke, huideigen ingrediënten.

Hierdoor zijn ze ook geschikt bij allergie- of eczeemklachten, die veroorzaakt kunnen worden door verkeerde huidverzorgingsproducten.

Deze natuurlijke huidverzorgingsproducten bevatten uitsluitend bionome (huideigen en huididentieke) ingrediënten die bewezen verzorgend en huidvriendelijk zijn.


■ Zonder conserveringsmiddelen

■ Zonder minerale olie

■ Zonder dierlijke ingrediënten (Vegan)

■ Geen microplastics, die schadelijk zijn voor het milieu              

■ Een aangename geur zonder toevoeging van parfum

Mocht je een vraag hebben of graag een product willen bestellen, neem gerust contact met mij op.

CND Vinylux nagellak


Verkrijgbaar in meer dan 100 fashionable kleuren.

Snellere applicatie in twee stappen waarbij de basecoat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.

De VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.

Entity Color Couture gellak 


Entity Color Couture gellak blijft tot wel 6 weken perfect zitten op zowel natuurlijke als kunstnagels. Het verstevigt de natuurlijke nagel, droogt onder een LED lamp en geeft een super hoogglans.

Loveli

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt.

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie, natriumbicarbonaat en zinkoxide en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

New Care Supplements

Het is tijd voor zuivere supplementen.

Geen snoepjes, gummies of gekke smaakjes. Deze tijd vraagt om zuivere supplementen.
Daarom vind je bij New Care supplementen met zo min mogelijk hulpstoffen, aangepast aan jou. 

Hierbij is gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt.

Dat helpt voor een krachtige aanvulling.

Samenwerkende Pedicures

 

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel.