De Praktijk

Marly

Het verhaal van By Marly

Hi!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Graag stel ik mij even aan je voor

Ik ben Marly, sinds 1 juli 2017 trotse eigenaresse van mijn eigen beautysalon By Marly. Samen met mijn vriend woon ik in het mooie Udenhout. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, gezellig een terrasje pakken of een dagje weg.

Hoe het begon

Van kleins af aan vond ik het al leuk om met uiterlijke verzorging bezig te zijn. De barbies werden voorzien van een ‘mooi’ kapsel en ik testte graag alle make up uit. Hier wilde ik toch wel meer van weten. Daardoor besloot ik om de opleidingen schoonheidsspecialiste en pedicure te volgen. Later heb ik mijn kennis nog uitgebreid met de opleidingen allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure.

Ik ben begonnen in een van de slaapkamers in mijn ouderlijk huis, die ik had omgetoverd tot salon. Na verloop van tijd groeide mijn klantbestand en was dit niet meer passend. In augustus 2023 opende ik daarom mijn eigen salon aan huis. Een droom die uitkwam!

Wat daarna volgde

Ik werk met veel plezier en aandacht voor mijn klanten. Ik vind het belangrijk dat iedere klant zich op zijn/haar gemak voelt en na de behandeling met een goed gevoel naar huis gaat. Ik volg regelmatig trainingen om mijn kennis up-to-date te houden en daardoor het beste advies te kunnen geven.

Voor mij is een gezonde leefstijl en daarbij het gebruik van de juiste huidverzorging erg belangrijk. De producten waar ik mee werk zijn op natuurlijke basis, dus zonder kunstmatige toevoegingen. De hoge concentratie werkstoffen worden als huideigen stof herkend en zijn daardoor verzorgend, huidvriendelijk en beter voor het milieu. Meer informatie hierover vind je op mijn website.

Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn salon, waar je terecht kunt voor zowel een huidverbeterende als ontspannende behandeling.

Marly

-Webshop-

Vind hier verzorgingsproducten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten welke je direct kunt bestellen in de webshop van By Marly

Bekijk webshop

-Producten-

Lees hier meer over de producten die je tegenkomt in de salon of webshop van ByMarly. Ontdek hier gemakkelijk alle mogelijkheden!

Bekijk producten

-Behandelingen-

Laat je verrassen door de vele behandelmogelijkheden. Iedere behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd, waardoor je van top tot teen verzorgd en stralend de deur uit gaat

Bekijk behandelingen

Beauty begins the moment you decide to be yourself

— Coco Chanel